Links naar lokale sites

 

Gemeente Leiden
Algemene website gemeente Leiden
Website: www.leiden.nl

Adviesraad WMO Leiden
Contact: Telefoon: 071 514 49 65
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.adviesraadwmoleiden.nl

Adviesraad Werk en Inkomen
Per 1 januar 2014 zijn de cliëntenraad Sociale Zaken en Arbeidsmarktbeleid en de Wsw-raad Leiden en Leiderdorp samen als Adviesraad Werk en Inkomen. De Adviesraad behartigt de belangen van klanten van de gemeente Leiden op het gebied van werk en inkomen ("sociale zaken") in algemene zin en adviseert de gemeenteraad en het college van B&W.                  

Contact:Telefoon: 071 888-583. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: wsw.raad.clientenraad-leiden.nl

Running Blind Leiden
Hardlopen voor mensen met een visuele beperking kan nu ook in Leiden. - See more at: http://www.runningblind.nl/regios/leiden#sthash.ZTbRs565.dpuf
Hardlopen voor mensen met een visuele beperking kan nu ook in Leiden. - See more at: http://www.runningblind.nl/regios/leiden#sthash.ZTbRs565.dpuf
Hardloopgroep voor blinden en slechtzienden
 
ScootActief
ScootActief is een ervaren vrijwilligerswerkgroep die regelmatig tochten voor scootmobiel-rijders organiseert in Leiden en omgeving.
Handicap & Computer
Handicap & Computer (een vrijwilligersprojekt van Radius) verleent hulp aan ouderen en gehandicapten bij computerproblemen. De vrijwilligers bezoeken u aan huis en helpen u deze problemen op te lossen en/of uw vaardigheden op de computer bij te spijkeren dan wel aan te leren.
Elke donderdagochtend van 10 tot 12 houdt Handicap & Computer open huis in het internetcafé van Wooncentrum de Parelvissers, Bizetpad 8 te Leiden, bereikbaar met Arriva bus 3 (Merenwijk - Stevenshof) of 5 / 6 (Leiderdorp - Voorschoten). U kunt hier in ongedwongen sfeer kennismaken met de mogelijkheden van de computer, zoals internet, email en dergelijke.
Kijk op Handicap & Computer.Kaagervaaring 
Varen met een fluisterboot op de Kagerplassen met rolstoel. Deze fluisterboot is speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperking en het stelt hen in staat, binnen hun mogelijkheden, te genieten van al het moois wat de Kagerplassen te bieden hebben.                                                                                                    Kijk op kaagervaring.nl
 
2011 Lokale sites.